Kup cegiełkę za 50 - dostaniesz jedną książkę z dedykacją autora lub autorki. Kup cegiełkę za 100 - dostaniesz trzy książki z autografami. Fundacja im. Jana Kochanowskiego ul. Zgoda 5, 41-205 Sosnowiec Nr konta: 72 1020 2498 0000 8002 0618 0550

Darczyńców którzy zechcą wesprzeć Fundację w inny sposób niż przez zakup cegiełek, którzy wpłacą kwotę większą od wartości podanych cegiełek, honorujemy podziękowaniami na naszych stronach z wymieniem kwoty jaką nas wsparł. Darczyńca może zastrzec sobie anonimowość. Nie podajemy przynależności partyjnej Darczyńców, ponieważ Fundacja im. Jana Kochanowskiego jest z założenia apolityczna.

Środki uzyskane z darów i wpłat na konto Fundacji będą przeznaczone na organizację Festiwalu im. Jana Kochanowskiego,wydanie i druk naszych książek oraz inną działalność statutową.

Dziękujemy Panu Radnemu Wilhelmowi Zychowi z Sosnowca za pomoc w wydaniu naszych książek – wsparcie kwotą 600 złotych.

Dziękujemy Pani Joannie Pietranek z Poznania za wsparcie w wysokości 200 zł.

Dziękujemy Panu Marcinowi Kasprzykowi z Warszawy za 500 zł.

Dziękujemy Pani Małgorzacie Polańskiej z Poddębic za 450 zł.

Dziękujemy Panu Jackowi G. z Będzina za 250 zł.

Dziękujemy Pani Małgorzacie Piekarz Gliwic za 300 zł.

Dziękujemy Panu Witoldowi Ostrowskiemu z Działdowa za 600 zł.

Książki przeznaczone na cegiełki:

wozniak Licznik jest ciszaaa

Fundacja im. Jana Kochanowskiego

ul. Zgoda 5, 41-205 Sosnowiec

Rachunek Fundacji im. Jana Kochanowskiego:

KRS 0000477806, REGON 243375016,  NIP 6443504576